Instagram
torsdag 22 maj 2014

Skaldjurseftermiddag

 Igår efter jobbet passade jag och Malin på att lyxa till tillvaron lite. Malin som precis vinkat av sina två barn på semester med sin pappa till Turkiet i två veckor förtjänade lite lyx och flärd efter avskedet och det nervösa tillstånd som hör till hela situationen. Vad passar då bättre än skaldjursfat och vin på en vardagseftermiddag. Vi nappade på ett erbjudande på Johan P där skaldjursfatet kostar 350 kr innan kl 17. Att dela på ett fat var precis lagom för oss denna eftermiddag, och gud vad jag älskar att äta med fingrarna.

Hummer, havskräftor, krabbklor och ett otal räkor och goda såser. Och så ostron såklart, som vi åt för sakens skull och för att det var väldigt längesen sist. Men helt ärligt så är jag nog inte med på hela grejen.. Det smakar hav, och citron. Tillsätter man tabasco smakar det tabasco.. och hav.. inget halleluja moment över det, tar hellre mer havskräfta eller hummer, för hujedamig så gott det är! 
Men ja, där har vi dagens "eftermiddagslyxrekommendation". En eftermiddag av skaldjur på Johan P. Gärna när Malmö är så vackert och soligt som det är nu, sommarkänslan bidrar till hela stämningen!

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet. Att kunna vara utomhus i stort sett hela dagen när väderprognosen lovar tjugofem grader är inte dumt alls. 
Då får mitt jobb lite extra plus i kanten. 

1 kommentar:

  1. Det ser sjukt gott ut! Verkar som en härlig eftermiddag!

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins