Instagram

Om Iris


Har ofta hört att jag är lite vimsig, och lite av en skrotsamlare.. men det är bara skrot i andras ögon. Det jag ser är potential, själ och charm, och därför älskar jag varenda skrotbit som får ta plats i mitt hem. Mina rötter finns på Island, men jag har bott i Sverige sedan jag var 5 år. Jag bor numera i Malmö med min skejtare i en trea som ska bli ett drömboende efter lite tid, omtanke och kärlek. 

Så det ena projektet avlöser det andra, och så tar jag lite mindre pysselprojekt där emellan eftersom jag gärna väntar lite med att avsluta de projekt jag påbörjar, livet blir lite mer intressant så.
Inredningsintresset har alltid funnits med mig, likaså behovet av att ständigt skriva. Med tiden har även intresset för fotografering och själva bloggandet vuxit och frodats i mitt inre.  Så oftast handlar det om inredning, men ibland något annat.. ni vet livet och vännerna och shoppingen och solen och festerna och maten och allt annat sådant mysigt.

Vardagslyx helt enkelt. Det är min melodi.

1 kommentar:

 1. Hej!

  Ta chansen till att bli VIP bloggare för Sojka & Walles event !

  -Som VIP bloggare hos oss får du alltid

  -En given VIP- plats på våra event
  -Erbjudanden om att hålla bra tävlingar i din blogg
  -VIP kvällar med bra goodiebags
  -Möjlighet att själv bjuda in sina läsare till VIP event
  -och mycket mycket mer

  På instagram @sojkawalles hittar du mer info om uttagningen och på facebooksidan https://www.facebook.com/sojkawalles

  Alla som söker hamnar i vårt nätverk och får inbjudningar till olika event. Vi vill att det ska hända mer här nere i södra Sverige. Men vad det gäller vip-bloggare så kommer det finnas fördelar i hela landet.
  Du kan också endast registrera dig i vårt närverk genom att maila till sojkawalles@gmail.com med dina uppgifter med namn, blogg, antal unika läsare och vilken stad du bor i.

  SvaraRadera

mitten

Senaste pins