Instagram
söndag 28 april 2019

Bildkavalkad från ett kosläpp

I lördags var vi och såg ett kosläpp i skurup. Jag har länge velat se detta men det har liksom aldrig blivit av, och nu när man har barn känns det i alla fall som vi har mer anledning att gå och se. Alvar har ju aldrig sett alla djuren på riktigt, bara på tv och som små små leksaker.. Han var väldigt nöjd med livet på landet måste jag säga. Inte ett dugg rädd för varken kossor, Kalvin eller lamm (dock ytterst blyg när vi sprang på några bekanta som ville hälsa haha). 

Helst av allt hade han velat stanna här hela dagen, i famnen på Kalvin. Han stannade länge och kramades flera gånger. Till slut fick jag locka bort honom med chokladmjölk eftersom där var andra barn som också ville komma åt (kan man hyra Kalvin till ett kalas eller så tänkte jag sen.. 🤔)


Bilden nedan är den enda jag fastnade på, inte den bästa kanske, men tjena liksom :) 


Även jag var rätt exalterad över det hela. Alltså lammen är ju så jäkla söta! och så mjuka! Som balsam för själen att få klappa på de små liven. 


Efteråt drog vi till sibylla, vilket var minst lika roligt enligt Alvar eftersom de hade ett litet lekrum som han kunde ta över helt. 


Ett sånt borde man ju ha hemma. 


 Någon var rätt trött på hemvägen. 


och så fick han sin första tatuering innan läggdags.

En riktigt bra dag alltså, så himla roligt. och så jäkla tröttande haha jag somnade på soffan innan klockan blivit tio.. på en lördag. Men ja, småbarnslivet är väl vad det är :) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins