Instagram
söndag 30 april 2017

Sound of music sing along

Igår var jag först i stugan en sväng på förmiddagen, och himmel alltså det blev rätt mycket gjort! Inte så mycket av mig denna gången dock, men ändå. Fast nu får stugans uppdatering vänta till nästa inlägg, för något jag också gjorde igår var att träffa några grymt härliga tjejer och gå på Sound of music Sing along på biograf Spegeln här i malmö, som är en äldre biograf på stortorget. 
Skillnaden på Spegeln och de flesta andra biografer är att de i entrén säljer tapas och vin istället för bara popcorn och läsk. Nu får man inte ta med sig vin eller stark alkohol in i biosalongen av någon anledning, men just nu så kvittar det ju mig.. och tapas får man ju ha med sig så det känns väldigt festligt. 
Att fånga folk på bild var inte min starka sida igår, inte mig själv heller. Men med på sångfesten var i alla fall Mathilda, Helle, Nelly och Lena. 
Sen var det ju meningen att man skulle sjunga med, så stämningen i salongen var en helt annan än vad man är van vid. Folk pratade högt lite ibland, ropade mot skärmen, buade när de såg naziflaggor och ett gäng som satt bakom oss ropade "HILLS" varje gång de såg bergen, som om de lekte en dryckeslek.
och så sjöng vi såklart. 
Helt enkelt lite annorlunda än en vanlig bioupplevelse. 
(och det gick rätt bra att sitta ned i ungefär tre timmar utan paus trots magen, förvånansvärt bra faktiskt)
Sen hamnade vi på Mosaik, där det var enkelt att få bord eftersom vi ju var färdiga med bion redan vid 18... vilket var väldigt ovant för övrigt, att komma ut från en biosalong och att det var ljust ute. Men ja, vi hamnade i alla fall där och passade på att äta lite tapas. Jag tog en chevrésallad och vitlöksmarinerad kronärtskocka, och var väldigt nöjd med det beslutet. 
Mathilda och Nelly var även de väldigt nöjda med maten. och det var väldigt trevligt att sitta en stund och helt enkelt catch up, på hur livet går.
De andra drack cava medan jag fick en sån här festlig drink. Jag kan faktiskt rekommendera Mosaiks alkoholfria drink, den är inte alls blaskig och söt, utan lite mer sur och väldigt god. 

Sen avrundade vi kvällen i väldigt god tid och jag tog mig hem och hängde med skejtaren en stund innan vi båda somnade ganska utmattade efter dagen. 
Nu väntar i alla fall verkligen en dag i stugan. och jag är minst sagt pepp! Skejtaren sover fortfarande men jag funderar nästan på att gå in och väcka honom så att vi kan åka och börja fixa. 
Himlen är ju blå, vädret är vackert, vattnet och elen är igång och jag har ingen mjölk till kaffet här utan även den är i stugan.. så jag vill åka nu, nu, nu!
Det blir nog en valborg i stugan i år :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins