Instagram
tisdag 11 april 2017

Ett välplanerat kök - Ett reklamsamarbete med Marbodal

Detta inlägg är ett reklamsamarbete med Marbodal, alla åsikter och all text är självklart min egen. 

Det finns mycket som snurrar i mitt huvud nu när vi fixar till köket i stugan, och något som jag känner är riktigt viktigt är att planera ett smart kök. Det måste vara ett kök som går att arbeta i, ett där det är enkelt att laga mat vilket leder till att det blir roligt! Eller kanske är det snarare åt andra hållet.. jag tycker ju oftast det är ganska roligt att laga mat, MEN, om köket inte är praktiskt då försvinner lusten helt enkelt. 
Så precis lika mycket som jag tänker på tapeter, kakel och färgval så funderar jag på avstånd mellan spisen, kylen och vasken, hur mycket arbetsyta har vi på bänkskivan, delad eller enkel diskho? Frågorna är många, och svaren är väldigt avgörande för hur mitt humör kommer vara i det köket när det är färdigbyggt. 
I filmen ovan har de ett riktigt smart kök, det måste det vara, annars vet jag inte hur de lyckas. Om man får in en barnorkester in i ett kök i en tågvagn och dessutom får dem att samarbeta och laga god mat tillsammans så bör man ha ett väl planerat kök (samt ett jäkla tålamod och skills att delegera). Köket i filmen är från Marbodal och jag vet från erfarenhet att deras produkter är bra (byggde ett marbodalkök i en tidigare lägenhet), dessutom vet jag att man kan gå dit och få riktigt bra hjälp med att planera sitt kök, så att det blir optimalt för just det utrymme man har. 

Inlägget är ett reklamsamarbete med Marbodal. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins