Instagram
måndag 3 april 2017

En dag med järnbrist men utan vattenskador!

Idag var vi lediga från jobbet, både skejtaren och jag. Väldigt skönt faktiskt. Det blev att vi båda tog just denna dagen dels för att de skulle sätta igång vattnet i stugan och vi ville vara närvarande för att se så att det inte skedde någon vattenskada eller något.. vi har ju trots allt inget kök och ledningarna i stugan är lite av ett mysterium.. Men det var tur att vi var där måste jag säga, och det var tur att skejtaren bett vaktmästaren stänga av vattnet i just vår stuga så vi kunde sätta igång allt under kontrollerade former.. Visade sig nämligen att ledningarna inte alls var så som vi trodde, och det enda som hände var att det sprutade lite vatten på det nymålade taket! 
Det kunde varit såå mycket värre. 
Så nu valde vi att helt enkelt ha allt avstängt tills köket är klart och en rörläggare som har koll på sånt här har gett oss klartecken :)

Men det blev en hel del fixat i stugan även idag. Vissa väggar samt taket har fått sig två strykningar färg, och medan färgen torkade kunde vi hänga lite i trädgården, sola och njuta av blomsterprakten. 
När vi sen kom hem så somnade jag haha, det var sviterna av att jobba i stugan när man glömt ta järntabletten 🙈. Man kan väl säga att jag är väldigt nöjd med mitt arbete idag även om det kändes som att det gick väldigt långsamt. Det är ungefär som att renovera med feber, dock utan värmepåslaget, bara orkeslösheten. 

Men vi är väldigt peppade nu, det går verkligen framåt! 
Imorgon ska vi dels få se Bebis igen, måla klart alla väggar och få lite tips från rörläggaren. 
Det känns som att det blir en riktigt bra dag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins