Instagram
tisdag 28 mars 2017

Slutspurtsvecka i stugkaoset

Det är mycket stugtankar denna veckan. Det känns liksom verkligen som en slags deadline på måndag nästa vecka när vattnet sätts igång. Förvisso är det inte tvunget att allt ska vara klart då, men jag ser gärna att så mycket som möjligt blir klart så fort som möjligt så vi kan ha rinnande vatten även i vår lilla stuga. Framför allt för att göra det bekvämt för preggot att arbeta där, med fungerande toalett på plats liksom. 
och det hjälper att vi gått över till sommartid! Som igår jobbade jag stängning men vi kunde ändå ta oss ut till Rusta och handla lite renoveringstapet och sånt att ha i stugan. Även om vi inte gjorde mer än just handla då jag var trött i kroppen efter arbetsdagen och skejtaren inte är riktigt kry egentligen så var det ljust långt efter att vi kommit hem igen och det känns som dagen är betydligt längre. 
 Det blir lite mer stök och bök i lägenheten då som resultat tyvärr, när fokus ligger på ett annat hem. 
Men för att liva upp stöket är det ju trevligt att ta in lite tulpaner. 
Tyckte dessa kompletterade fondväggen (från Photowall) så väldigt fint :) 
Den där väggen är fortfarande det finaste i detta hemmet måste jag säga. Nu på våren gör sig färggladheten i den så väldigt bra. Den speglar både ljuset och humöret liksom :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins