Instagram
fredag 24 mars 2017

Äntligen vårfredag

Det är en efterlängtad fredag detta, efter en ganska tuff arbetsvecka. Det är inte precis så att det blir enklare ju tyngre jag blir... 
Men just denna fredag kommer bli toppen har jag bestämt redan. Solen skiner redan och om vädret är något som igår så gör det verkligen allt för humöret. Jag kunde vara ute ganska länge på förmiddagen utan att ha jacka då det var så skönt, och att vara utan solglasögon var helt omöjligt. 
Jag hade tänkt vakna lite tidigare egentligen, då jag har ganska bra energi att få saker gjorda på morgonen. Det är ju till exempel hög tid att fixa en sån där digital brevlåda och fixa deklarationen så pengarna kommer in på kontot innan påsk. Dessutom har jag papper att fylla i angående att söka graviditetspenning för att förhoppningsvis kunna gå lite tidigare från jobbet. 
Men nu när jag suttit här med kaffet och surfat vårig inspiration på pinterest så blev det inte så mycket gjort ändå.. Får kanske vakna tidigt imorgon istället då :) 

Helgen bjuder förmodligen på en hel del stugfix. De kommer ju sätta igång vattnet i koloniområdet i början av april, så vi vill komma så nära ett färdigt kök vi bara kan innan dess, vilket innebär att det är en hel del att stå i. Men när det är såhär nära kan vi verkligen se slutet, och att komma fram till hur köket ska färgsättas är nog det största dilemmat som rör sig i mitt huvud just nu. Har många idéer men har inte lyckats landa någonstans ännu. 
Det måste ju vara något extra liksom. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins