Instagram
söndag 26 mars 2017

Bebisprylar och energiboost

Vilken dag jag hade igår alltså. Med tanke på magen så har ju orken varit si sådär i några månader och visst att den har blivit bättre på sistone men jag har ju i alla fall behövt vila mellan varven. 
Men inte igår inte. 
Vi var först hos Skejtarens syster och packade verkligen hela bilen full med bebisgrejer. Vi fick kläder, barnvagn med både liggdel och sittdel, vagga, leksaker och sängkläder... det känns som att vi är set for life nu.. Så sjukt ekonomiskt att ha syskon som redan har barn, och väldigt mysigt också att Bebis får använda sådant som kusiner också använt tidigare, och vaggan har ju till och med Skejtaren legat i när han var bebis. 
Sen blir det ju nog en del att hämta från min sida också, jag har ju fyra syskon med barn.. Plus Malin som har sparat lite grejer till oss från när hennes knattar var små.. 
Så ja, vi är set for life känns det som :) 

Men ja, sen drog vi till stugan efter att vi kånkat in alla bebisgrejer i lägenheten. Väl där började vi göra sånt som jag känner mig väldigt bekant med. Nämligen täcka golv och riva vävtapet. Jag vet inte hur många gånger jag har gjort det i mitt liv och till skillnad från att bygga väggar och skapa golv så har vi äntligen kommit fram till ett moment där jag vet vad jag pysslar med. 
 Skejtaren hängde mest i vinkällaren. Nu börjar det ju faktiskt bli hög tid att köpa på sig lite vin och börja fylla den, det vore ju trevligt för mig att ha lite valmöjligheter när jag får njuta av drycken igen i augusti. Dessutom vill jag ha flaskor som ska vara där så pass länge att de blir lite dammiga, så det känns som en riktigt etablerad vinkällare liksom, som om vi vet vad vi pysslar med som finsmakare. 
Det vet vi ju inte. Men det behöver vi ju inte erkänna för folk.  

Vi var hemma igen vid 20 tiden och då orkade jag till och med svänga ihop en pastasallad. Dessutom var jag vaken till midnatt! När jag väl gick och la mig i sängen kunde jag ju knappt gå med all foglossning (som typ sträckte sig till tårna), men vilken härlig känsla att faktiskt orkat med en hel dag. 
Det är som att få tillbaka sig själv litegrann. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins