Instagram
söndag 2 mars 2014

Ska vi rensa tillsammans?

Jag har jättemycket grejer, och svårt att göra mig av med dem. Så är det bara och har alltid varit, men för något år sedan hittade jag ett sätt att rensa i röran som fungerade för mig och som bara tog några minuter egentligen. 

Och nu känner jag att det är dags igen, och då tänkte jag att vi kanske kunde göra det tillsammans som en liten utmaning!

Såhär gör vi: 
Varje dag ska vi fylla en påse med grejer att kasta/skänka. Det tar inte mer än en kvart att hitta tillräckligt för att fylla en vanlig plastpåse (och ja det anses vara fusk om ni räknar de faktiska soporna). Vi kör tills på fredag! Alltså har vi då rensat fem påsar med grejer utan någon ansträngning!  
På fredag firar vi rensandet, laga en god middag, drick lite bubbel som en klapp på axeln, bada bubbelbad (eller kombinera alltihop!), eller köp en ny klänning som nu kan få plats i den tomma garderoben! Eller så gör ni som jag och sticker till Ikea på fredag och fyller på med nya grejer istället :)

Går ni bananas och vill rensa mer så kör på! Ju mer desto bättre! Huvudsaken är att det är minimum en påse, eftersom det sätter bollen i rullning. 
Är ni med? :)
Nu är jag peppad, så jag kanske smygstartar redan ikväll... 

4 kommentarer:

  1. Jag är med! Började faktiskt redan ikväll :)

    SvaraRadera
  2. Detta hade jag också påbörjat men pausat. Peppad att starta igen! En flyttkartong avklarad... :) /Maria

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins