Instagram
onsdag 12 mars 2014

Att ta tillvara på solen

 Idag var jag färdig med jobbet vid halv tre redan. Hela dagen spenderade jag inomhus och jag gick raka vägen ut på balkongen och satte mig när jag kom hem.. soooool! Jag behövde verkligen suga i mig alla vitaminer och det slutade med att vi satt där båda och åt quinoasallad och drack ett glas rosévin i solskenet, årets första balkongmåltid.

Efteråt drog vi ut till Sibbarp och strosade, han fick åka lite skateboard som han gillar att göra och jag fick leka lite med kameran och lära mig fota någon som åker snabbt och rör sig hela tiden, inte det lättaste faktiskt, men det är vid dessa tillfällen som jag faller lite mer in love med min kamera, som kan klara av mycket mer än vad jag egentligen vet om. 
hopp hopp.
 Flera timmar av vårsol har jag alltså fått uppleva idag. Och nu när solen gått ner finns det flera timmar kvar där jag kan slipa spackel, måla kakel eller hitta på något annat vettigt. 

Jag älskar denna årstiden.
Med hela min själ.

2 kommentarer:

 1. Håller med, det är ljuvligt och jag hamnade med kameran i småbåtshamnen, men betydligt senare, just när solen gått ned.

  SvaraRadera
 2. Åhh så fina bilder :) hoppas att ni har fått lika mycket vårsol som vi i GBG.

  Jag bjuder in dig att Tävla om en härlig bok :)

  Ha en kanonhelg

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvaraRadera

mitten

Senaste pins