Instagram
tisdag 28 februari 2017

Barnrum och flamingohuvud

Mina tankar har börjat lite kring det här med barnrum nu, jag har lite smått börjat förbereda extrarummet vi har genom att rensa bland mina kläder som bor där inne för  tillfället.. (inte det lättaste projektet heller måste jag säga). 
Det mesta jag vet är att jag inte vill ha det skrikigt och färgglatt, utan lugnt och sobert. Färgmässigt är det ju trevligt med pasteller och naturmaterial.. och vitt.. Väldigt lugnt som sagt. 
Men frågan är bara hur mycket rummet kommer användas? Kanske är det så att vi kommer inreda det mer för vår egen skull snarare än för Bebis :)
Bilder från mitt pinterestalbum the nursery
 Sen har vi ju två ställen att försöka anpassa till Bebis, även om det då inte blir ett helt rum utan mer en plats att sova på bara så hittade jag den mest perfekta detaljen någonsin på Hemlängtan, nämligen ett flamingohuvud att ha på väggen.. och detta hade jag nog köpt oavsett om vi väntade barn eller inte, för det passar bara in jäkligt bra helt enkelt. 
Så en sådan kommer det bli. Någonstans. 
Sen måste jag fortsätta rensa ut och hitta en ny plats till alla mina kläder som inte får bo kvar i rummet som de haft som sitt egna så länge. 
Hälften av dem kan jag ju förvisso inte få på mig på ett tag ändå så jag kanske kan förvisa dem till vinden i ett tag.

1 kommentar:

  1. Vår lilla tjej har eget rum, men lär dröja ett tag tills hon använder det. Men de var någon form av förberedelse och för att jag längtat efter detta i fyra år! ��

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins