Instagram
lördag 9 mars 2019

No more fucks to give (och en situation med några öl)

Igår kom dagen som vi väntat ganska länge på, Malin och jag. Det blev plötsligt den åttonde mars och dags för Mia Skäringer att komma till Malmö arena med sin show "No more fucks to give". 
Vi var riktigt peppade. 
Vi begav oss mot emporia först för att äta, tänkte ju såklart på Vapiano men det blev helt uteslutet när vi kom dit.. där var ju kö långt utanför restaurangen.. hur orkar folk ens stå där och vänta i kö... man står ju i stort sett och väntar på att folk ska ha ätit färdigt.. och det kan ju ta hur lång tid som helst tänker jag.. Nä sånt tålamod har inte vi så vi tog buffén på andra våningen som absolut också funkar bra (förutom att vi blev lite snopna när vi vid kassan upptäckte att de inte serverade alkohol längre..). 
Efter maten gick vi i alla fall in på arenan och där kunde vi få tag på öl innan showen. De har lite märkliga system där inne kan jag tycka. Dels är det avspärrat på vissa områden där det är barer och såklart får man bara dricka alkoholen man köper innanför barens gränser. Men sen precis utanför dessa barer, typ i hallen, där kan man köpa fatöl och de får man ju gå in med på föreställningen. Vi gjorde dock en miss att vi när vi letade efter vår ingång råkade gå in på ett sånt här barområde med våra fatöl som vi köpt några meter bort, och när vi upptäckte att vi gått fel och skulle vända så stoppade dörrvakten oss och sa att vi inte fick lämna baren med våra öl. 
Ölen som vi precis köpt och bara råkat gå förbi en osynlig gräns med. Ölen som jag förmodar att vi inte skulle fått ta med oss in på barområdet egentligen men hon i dörren missade att vi kom in så då kunde hon bara inte släppa ut oss igen. 
Så vi fick liksom lämna våra helt nya glas öl hos henne, och gå några meter och köpa ytterligare nya... Detta blev en lång utläggning om våra öl, men hela situationen var så märklig.. 
 Anyway. Showen sen var fab. Mia bjuder på skratt och allvar och en del naket och i stort sett hela föreställningen gör hon utan byxor på sig. 
Jag kan varmt rekommendera er att se den om ni har möjlighet! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins