Instagram
tisdag 4 december 2018

Yoga utan ansträngning

Jag vaknade upp utan feber idag, men så urbota stel i kroppen att det var rätt löjligt. Det som jag känt av mest av allt nu dessa dagarna när jag varit sjuk är just ledvärk och stelhet och nu när det fanns någon ork i mig så startade jag dagen med yoga. 
Ingen svår variant dock. Utan detta är ett tips på en sån där yoga man kan göra när man precis varit sjuk och behöver få igång kroppen lite utan att få flås och höjd puls. Jag kan ju inte rekommendera någon att faktiskt träna hårt när de har ont i halsen och precis haft feber (eller så kan jag egentligen inte rekommendera någon att göra något med tanke på att jag inte är expert på varken hälsa eller träning, men det är en annan femma).

Passet jag körde var på femton minuter, och heter Yoga for when you are stuck, vilket för mig lät väldigt passande då jag kände mig liksom fast i min kropp. 
 Överlag så kan ni kolla in kanalen Yoga with Adriene, då där är en hel del bra korta yogapass som passar när man inte har tid eller egentligen bara inte riktigt pallar mer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins