Instagram
onsdag 20 december 2017

Sovsemester

Vi sover rätt bra här måste jag säga. Vi blev rätt förvånade när vi klev in på hotellrummet och såg att vi fått två dubbelsängar, samt en spjälsäng till Alvar. Alltså otroligt mycket sängplats, och ändå gott om plats i rummet att ha vagnen. Nu använder vi inte spjälsängen som hotellet bidrog med utan vi nöjer oss med resten. Alvar somnar i vagnen och sen när han vaknar på natten för att få mat flyttar vi över honom till babynestet mellan oss. 
Men det är lite humor och vi skrattar lite åt oss själva, men vi har hittills gått och lagt oss vid 21-22 tiden på kvällen.. och sen sover vi till ca nio, så vi sover massor. Ändå är vi helt slut på kvällen och jag är så sjukt nöjd med att krypa ned under täcket så tidigt som jag aldrig hade gjort hemma. 
Grejen är att hemma har jag alltid något att göra, men här finns inga måsten. Så istället för att göra något 'vettigt' som måste göras, så äter vi gott och lägger oss i god tid. 
så jäkla skönt. 
Den udda placerade kudden är ett tillfälligt solskydd för Alvar så att han inte fick ett barskt uppvaknande när vi drog för gardinen :) 
Ikväll blir det nog samma grej igen. Middag på hotellet och sen krypa ned och kolla youtube eller något tills vi somnar allihop. 
Vi lär ju vara utvilade efter detta. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins