Instagram
måndag 25 december 2017

Ensam juldagsmorgon

Jag har ett ganska bra upplägg på min morgon då Alvar gärna sover länge och jag numera är ganska morgonpigg, så jag har igår och idag gått upp några timmar innan resten av familjen vaknar och har tid att sitta ensam en stund och bara mysa. 
Mysa, surfa och redigera bilder och så. 
idag kan det även hända att jag kollar upp lite mellandagsrea.. har inget behov av att handla något, och knappt ekonomi till det just nu heller, men eh.. det är ju rea. Så vi får se hur det går med det. 
 En present från gårdagens julaftonsfirande var ett par blockljus som var safe för Alvar att välta ned och för mig att glömma bort. Superskönt att slippa tänka på att släcka ljusen, och dessa lyser jättefint och har timer. Perfekt för min mysiga morgon alltså. 
Precis som dessa:
Mina nya supermjuka julstrumpor som Skejtaren köpte till mig. De kommer värma bra hela vintern känner jag. 

Nu väntar en dag där vi inte har några planer alls. Så jag tänker att den kan ägnas åt att strosa runt här hemma faktiskt och inte göra så mycket. Min väska behöver packas upp och då blir det lite tvätt. Presenterna från igår ska inspekteras lite närmare och hitta ett hem, sen är det första dagen på över en vecka som vi kommer behöva laga mat åt oss själva haha, så det kan vi ju göra ordentligt då. 

Eller så blir det typ en nachotallrik.. vi får se vilken nivå vi hamnar på denna juldagen helt enkelt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins