Instagram
onsdag 9 april 2014

Konsten att roa arga snickare

Såhär har jag hängt i stort sett hela eftermiddagen och kvällen, på knä. AjAjAj.. man kan ju undra varför jag inte drar på mig snickarbyxorna som ligger i det andra rummet.. lättja är nog det rätta ordet.

Nåväl, det är i alla fall en hel del som blivit gjort idag, även om det är sånt där som inte riktigt märks så mycket men som ändå gör hela rummet. Ett sista lager på köksluckorna, och framför allt lister! Smyglister i köket och så har jag latexat (eller akrylat kanske..?) ovanför listerna i hallen som limmades fast häromdagen. 

 Det roliga är att jag ibland stannar upp och funderar på vad en fackman hade sagt om han sett mig. Tänk om någon hade gjort en dokusåpa av hela min renovering, så hade man haft en fokusgrupp av 'arga snickaren'-typer som kollar på avsnitt efter avsnitt av mig, när jag sitter och fäster lister med blomkrukor, tar en vinpaus klockan arton för att se på Glamour oavsett vad jag pysslar med, torkar latex (som eventuellt är akryl) med våtservetter och gör låtsasfogar i hemmalagat kakel med spackel.

Men jag har alltid gjort lite så, som frugan sagt så väl.
Hur svårt kan det va?
Och det hade jag gärna bjudit dem på. 
Så jäkla kul de där arga snickarna hade haft åt mig.. eller så hade de blivit arga åt mitt hittepåsnickrande. 
Hur som helst, jag bjussar på den.

2 kommentarer:

 1. Hej

  Jag skulle vilja be om din mailadress?
  Det gäller en inbjudan.

  Med vänlig hälsning Ellinor Melkersson
  Maila gärna till Ellinor.Melkersson@profi.se idag eller så fort du ha möjlighet

  SvaraRadera

mitten

Senaste pins