Instagram
torsdag 29 augusti 2019

Vabvecka och hemmets barnsliga kaos

Tjena! jag har varit lite borta ett tag, i alla fall från bloggen. Jag är väl lite i valet och kvalet om hur jag ska fortsätta med den, samtidigt som jag vill hinna med en massa annat i mitt liv. Kanske handlar det om att prioritera helt enkelt. Denna veckan har jag i alla fall ägnat åt vab med en otroligt snorig och slemmig Alvar. Man kan ju tro att jag ska ha en del tid att ta upp datorn och jobba undan lite bloggjobb när jag är hemma men haha njae. Den här ungen vill vara nääära när jag är där. 
Typ såhär:


Han har liksom inte så mycket känsla för personligt space den här unge mannen. Tur att jag älskar honom, annars hade jag tröttnat rätt snabbt haha. 

En sak jag däremot verkligen tröttnat på är detta:


Allt stök överallt! Jag har försökt i någon dag nu att ägna tiden när han sover åt att röja undan en del leksaker och ändra om lite. Vore skönt att få lite ny energi till lägenheten, som känns mer vuxen än lekstuga... 

Blir spännande att se om jag lyckas.. 
Huvudsaken här är ju att det måste vara lättstädat. Föroavsett hur vi gör så kommer Alvar dra fram det mesta på golvet varje dag. Vi måste bara hitta ett system för att få undan det snabbt igen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins