Instagram
söndag 2 juni 2019

Semesterfeeling i stugan

Denna helgen blev riktigt jäkla mysig ändå. Jag trodde att det skulle vara mulet och tråkigt hela helgen, men när solen började visa sig runt fredag eftermiddag tog vi ett ganska spontant beslut att sova i stugan. 

Det var ju inte en idyllisk första kväll. Det var massor att göra.. så när väl grejer var ditflyttade, gräset var klippt och en syrén var hämtad ifrån västra hamnen (en rejäl som vi fick gratis via Facebook..) så var klockan rätt mycket. Så vi åt mackor till kvällsmat och Alvar fick gå och lägga sig. Tacksamt sov barnet hela natten utan problem. Det var inget speciellt som hände men mest att den där njutningen av att äntligen vara i stugan infann sig inte direkt. 

Nästa dag kändes det mer som att vi kunde njuta lite. Vi njöt lite i vår egen trädgård, men också en del i svärföräldrarnas trädgård. Då fick det bli premiärbad i bubbelpoolen :) 
Då infann sig semesterkänslan. 


Vår badkruka Alvar stormtrivdes och efter att han väl hoppat i (vilket krävde lite övertalning) så ville han helst inte upp alls. 

Jag har verkligen fått mersmak, och det verkar ju bli en fin nationaldagshelg också, så nu ska vi bara klämma in några dagar arbete så kör vi semesterfeeling igen! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins