Instagram
lördag 7 oktober 2017

Snapshots från en lördagsmorgon

Plötligt blev det lördag och det känns som att veckan bara gled iväg på något vis, snabbt gick det i alla fall. Alvar och jag försöker förlänga morgonen lite extra genom att inte lämna sovrummet på ett tag. Skejtaren är iväg och skejtar och vi hänger alltså här.
Jag är relativt utvilad då vi delade upp natten och jag fått runt fyra timmars osammanhängande sömn.   Det är just det som räknas mest just nu, de sammanhängande timmarna. Annars kan vi ju absolut få sova en massa timmar, men blir man avbruten en gång i timmen av en liten med magknip så är kvalitén på sömnen inget vidare och det märks på humöret sen, i alla fall på denna mamman. 
Så fyra timmar är riktigt härligt faktiskt. 
 Här har ni garderoben som i veckan fick "dörrar" i form av gardiner. Väldigt smart lösning när man inte vill bränna pengar på skjutdörrar. Nu kan vi enkelt dra för och dölja alla kläder och tvn, då ser det plötsligt städat ut fastän så inte är fallet. 
 Som de flesta andra morgnar har jag datorn i knäet och kollar på youtube. Denna morgon skrattade jag gott åt bland annat DENNA filmen. 
 Bredvid mig ligger en mysig snubbe och sover gott med sin apa. 
 På nattduksbordet har vi det viktiga kaffet, vattnet samt en urdrucken flaska ersättning som Alvar fått till frukost. Jag har även hämtat hit kameran för att lägga över lite bilder och förhoppningen är att kanske förbereda och planera några blogginlägg innan Alvar vaknar. Vi får se hur det går helt enkelt :) 
 Men ja. Det är min morgon. Jag ska förbereda lite blogginlägg medan jag ser på nyhetsmorgon och fundera på hur jag ska klä mig (och min lite "nya" kropp) inför kvällen när jag ska hem till Mathilda och träffa lite härliga kvinnor. och skulle man kanske locka håret? Kan ju vara kul att styla till det lite extra när man tänkt att inte se ut som en trött småbarnsmorsa som känner sig "pigg" efter fyra timmars sömn.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins