Instagram
tisdag 10 oktober 2017

När skafferiet tar över köket...

I morse lade jag märke till att vårt skafferi verkar ha exploderat.. av någon anledning flyter dess innehåll ut över alla andra ytor i köket. 
och det är inget som hänt helt plötsligt utan grejerna har nog smugit sig ut lite i taget och nu verkar de ha tagit över helt enkelt. 
Så det är nog mitt projekt den närmaste tiden.
 Det får ta lite tid men det jag känner för att göra för att åtgärda problemet är att använda upp grejerna i skafferiet. Kanske inte exakt alla grejer, men många i alla fall. Till exempel så har vi nog fyra eller fem olika sorters mjöl.. vilket ju vore toppen om man faktiskt brukade baka.
Jag bakar ju nästan aldrig. och de senaste gångerna jag bakat har jag använt sån där fuskpaket där man bara tillsätter vatten. 
Så jag får nog baka lite bröd. 
 Kanske att jag kan hitta ett bra brödrecept i en av alla kokböcker som jag aldrig egentligen använder (ska jag hitta recept så använder jag datorn numera, kokböckerna använder jag mest som inspiration och för att titta på de fina matfotografierna..). 

Man kan ju undra hur lång tid ett sådant projekt tar... Med en liten Alvar som också måste vara med på en hörna. Som tur är gillar han att hänga i babybjörnen eller sjalen, så han kan lätt vara med på det mesta som behövs göras. 
Och nu sover han en stund, så jag får nog passa på att göra lite nytta! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins