Instagram
onsdag 27 september 2017

En liten man och en enorm garderob

Skejtaren har skojat lite om att Alvar har större garderob än vad han har, och häromdagen när han var hemma så roade han sig med att sortera dessa och se att han faktiskt hade helt rätt. Alvar har så himla mycket kläder! och det roliga här är att vi endast köpt en handfull plagg (och mycket på rea och second hand så dyrt har det ju inte varit..) resten har vi fått av familj och vänner. 
 Så ja, Skejtaren ägnade lite tid när han var föräldraledig åt att sortera upp Alvars kläder efter storlek, sen på kvällen slöt jag upp och vi hjälptes åt. Faktiskt väldigt kul att gå igenom alla dessa kläder och liksom se vad som komma skall, samtidigt som jag nu tycker det är lite synd att han redan börjar växa ur storlek 50.. och många av de plaggen är ju bara såååå söta! 
 Ytterkläder har vi också gott om, så jag tänker att vi nog får vara rätt aktiva i vinter att ta oss ut och utnyttja dem. Även om de är fina så tycker jag att ytterkläder gärna ska få bli lite skitiga. Det ska synas att någon haft roligt i dem. Sen hur enkelt det är med ett barn som inte kan gå återstår att se.. 
Vi tar det som det kommer. 
Än så länge är vi bara uppe i 56, så det dröjer nog ett tag innan vi ska smutsa ned termobyxor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins