Instagram
tisdag 20 oktober 2015

En bloggträff med svenska viner och en Björn Ranelid

Efter en sådan dag och kväll som jag hade i lördags brukar det ta mig lite tid att faktiskt skriva inlägget. Jag behöver liksom återhämta mig lite extra och känna efter först. Men nu har det gått ett par dagar, tystnaden känns lite för tydlig på bloggen så jag kör på med en total bildkavalkad och förklarar lite allt eftersom vad det är som händer. 
 Vi började vid lunchtid på en buss på centralen. Frugan Emma lekte reseledare och hade köpt en trubadur för dagen, tydligen momsfritt. Theo som han hette skötte sig exemplariskt, och det var nog ingen lätt sits han var i egentligen. En buss full av kvinnor (och mat med vänner killarna), med kameror, bloggar och högljudda åsikter om vad som skulle bli nästa allsång. 
 På bussen fick vi lunch från Johan P och Savoy, himla gott och fräscht med kycklingfilé och en massa groddar sånt. 
 Efter en och en halv timmes kom vi fram till Skepparps vingård, där Fuffe och hans vänner håller till och skapar vin och cider och sånt trevligt. 
 Ja och där fick vi smaka cider, mingla lite och få höra lite om produkterna. 
 och därefter skulle vi åka bakefter en traktor med ögonbindel. Lite udda kan man tycka, men det här händer ju ganska sällan så det är ju bara att hänga på. 
Och det var ju tur det, för när ögonbindeln åkte av stod vi på ett otroligt vackert ställe. Bland vinrankor och med får som sprang runt i bakgrunden. Och i förgrunden?
Där dök den här snubben upp: 
 Vi fick då i uppgift att måla en vinetikett till det nya bubblet som ska komma någon gång nästa år (tror jag). Alla verkade ta sin uppgift på blodigt allvar. 
 Ranelid stod modell, iklädd ett lakan som var lite som en toga. Sen gick han runt och fick vara domare också. Även han tog detta på stort allvar. 
 Där har ni min skapelse. Som ni säkert förstår så är prickarna på himlen bubblorna i champagnen, som liksom bubblar ut från Ranelids huvud. Jag tyckte associationen var klockren, och självklar. Dock kammade jag inte hem förstapriset denna gång. 
 okej där får vi nog hålla för ikväll. Fortsättning följer :) 

1 kommentar:

  1. tittar in för att säga hej och att det var SÅ HIMLA HÄRLIGT att träffa dig! hoppas vi ses snart igen! kram på dig

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins