Instagram
onsdag 15 januari 2020

Den nya soffan är på plats

Det gick undan! Förra veckan beställde jag soffan på Ilva, och de kunde leverera redan igår. Två enorma paket bar de in i lägenheten och sen stod jag där ett tag och funderade hur tusan jag skulle lyckas göra detta med en tvååring nära utan att varken barnet, hemmet eller soffan kommer till skada. 


Som ni kan se så lyckades jag i alla fall. Men det var inte helt oproblematiskt. Alvar har hittat lite av den där tvåårstrotsen som ju är fab, så hans tålamod tröt lite när han inte fick springa på soffan eller klättra in i undersidan av den när den stod på högkant. Sen tröt mitt humör när han slarvade bort en del jag behövde för monteringen. 
Men som sagt, vi löste det. 



Ni ser. Inte de allra minsta paketen.. 

Men nu har vi istället börjat leva i soffan. och det är helt ljuvligt. Framför allt på grund av att där är tillräckligt med plats, mycket mer än den rosa soffan (som fortfarande står i vardagsrummet, den ska nog hamna på vinden så fort jag rekryterar någon stark som hjälper mig bära).  




 Vi är hittills helnöjda helt enkelt :) 

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hur är kvaliteten på soffan nu efter ca ett halvt års användande? Vi är sugna på samma men lite oroliga för kvaliteten på ”bonded lädret” som soffan är gjord av. Var har du för erfarenheter?
    Allt gott

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins