Instagram
söndag 19 januari 2020

Är jag hög?

 Alltså jag vet inte vad det är med mig just nu. Tror jag gått och blivit lite hög på livet. Det kan vara att solen skiner, men det kan också vara att det känns som att jag själv återvänder till mig själv.. förstår ni vad jag menar? haha, svårt att förklara. Efter en turbulent tid så kan jag nog ha tappat bort mig lite på vägen, utan att riktigt märka det, men nu plötsligt återvänder jag. 
Jag får lust att gå ut och springa. Jag dansar när jag lagar mat för att musiken bara är så bra att jag inte kan låta bli (The weekend - Blinding lights är ju bara bäst just nu, helt enkelt de första sju låtarna i denna listan).

Men ja, får man feeling att gå ut och springa så är det rimligt att lyssna på den känslan. Speciellt när man som jag egentligen inte gillar konditionsträning (mest på grund av att det är jobbigt och jag ju inte har någon direkt kondis att jobba med..). 
Så jag tog en selfie på mina hurtbullefasoner. 
lite också för att jag har två par tights på mig och jag kände att det var en klok kombo. De under är lite för korta för det kalla vädret, och de över är lite genomskinliga på sidan (vilket jag inte förstod när jag köpte dem) så jag vet inte hur man ska ha dem utan att dels frysa eller visa både underkläder och hela låret.. 🤔

Hoppas verkligen denna känslan håller i sig. Det kanske helt enkelt kan vara mitt naturliga tillstånd. 
Hög på livet och lite smått dansande genom vardagen. 

Hoppas ni får en fortsatt fin söndag 💜


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins