Instagram
onsdag 12 september 2018

Vad ryms i en bild? (och det där med de vita sofforna...)

En bild innehåller väldigt mycket. Just denna innehåller den här informationen:

  1. Vi har inga prydnadssaker eller blommor i den höjd som små fingrar kan välta ned dem eftersom den där söte ungen är rätt vild, och förmodligen lika klåfingrig som de flesta andra ettåringar. 
  2. Vi har då alltså vita soffor, och jag börjar bli rätt trött på det hela. Vi vill ha en ny soffa (en stor istället för de två mindre) men det kostar ju och vi har varit föräldralediga om vartannat i ett år nu så det finns inte riktigt utrymme för det nu. Vi hade ju kunnat köpa nya överdrag till dem, och ja! MEN! Även det blir rätt dyrt och är det då lönt om vi egentligen vill ha en annan soffa?
  3. Vi bygger vidare på det där med vita soffor. Det är så tröttsamt. Häromdagen spillde jag vin på soffan (rött såklart..) och fick tvätta ett kuddfodral. Allt gick bort men när man sätter tillbaka kuddfodralet så ser resten av sofforna gula och smutsiga ut, speciellt armsstöden för där sitter klädseln som man aldrig orkar tvätta. 
  4. och javisst är det smidigt att kunna tvätta klädseln, i 60 grader dessutom, men alltså det är inte så smidigt och enkelt att klä på den igen. och utan klädsel är det ju fult.. 
  5. Det är ju en jäkligt söt unge som sitter där i den fina vita soffan. 
Hoppas ni har en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins