Instagram
söndag 2 september 2018

Musslor och bubbel (och välling) i en rymlig lägenhet

Vi har ju nu flyttat hem till lägenheten, och det är riktigt skönt måste jag säga. Här är det lite rymligare att vara, och även om vi fortfarande hänger en del i stugan (har kvar att måla fasaden) så känns det i luften att hösten är på väg och då är det inte längre vettigt att bo i en ministuga med en ettåring. 
Så vi är alltså hemma. och igår bjöd vi på musslor. 
 Micke och Georgia hade precis återvänt från att ha varit i Grekland hela sommaren så vi ville träffas och umgås lite, och när Skejtaren föreslog att han skulle göra musslor i vin så tyckte jag det var en ypperlig idé (även om jag ätit precis samma sak kvällen innan på en after work, men alltså det är så gott!). 
 Det är ganska bra att ha vänner som också har en liten, för det är inte konstigt att det står både glas med cava och nappflaskor på samma bord, så ser livet ut just nu helt enkelt.
 Persilja ifrån trädgården och sen till efterrätt blev det äppelpaj där också äpplena var från egen trädgård. Dock glömde vi fota den, vilket var synd då den var väldigt fin att titta på (och god att äta såklart). 
En lite suddig bild lyckades jag fånga på huvudpersonerna. Suddig för att Alvar inte var still en sekund, medans lille Alex fint satt kvar där man satt ned honom för en stund sedan. 
En fin lördag med fina vänner helt enkelt. 
I en rymlig lägenhet. 
Det är riktigt skönt att vara hemma. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins