Instagram
torsdag 10 november 2016

Kan vi ta en paus?

Okej, jag förstår, valet är över och alla är förvånade/kränkta/glada/rädda etc. etc. Massmedia har tjatat om detta val i två år nu, och nu har klubban fallit. Även om det inte blev som jag ville så har hälften av USA sagt sitt och valt en dokusåpakändis till president. Det är vad det är. 
Men faktum är; och detta är viktigt,
Han blir president först i januari. Så nu ska vi ta och ha en mysig höst och vinter, fira lite jul och nyår och sånt och jag skulle verkligen vilja ha en paus från det hela. 
Nu är jag lite gnällig, men faktiskt. Det finns få saker som är så meningslösa egentligen än att så många kändisar, politiker, radiopratare och whatever sitter i alla olika sorters nyhetsprogram och spekulerar om vad de tror att denna utgång kommer ha för konsekvenser på det stora landet, det lilla landet, världen i stort och deras egna bankkonto eller elräkning. 
Vi vet inte. Ni vet inte. Vi får se. Det löser sig nog. Eller så skiter det sig. Men varför älta det ytterligare en omgång? 
och jag blir väldigt nöjd om media slutar visa Trump på tv i ett litet litet tag då jag tycker han är fruktansvärt tråkig att se på och lyssna på (typ som att se på en film med Adam Sandler...) och vi kommer ju ändå få se en del av honom de närmaste fyra åren. 
Nu tar vi en paus helt enkelt. 
Idag tog jag också en paus från min smoothiebowl som jag har börjat äta till frukost. Mest för att den är så kall att det är som att äta glass när man är nyvaken och frusen. Ägg och kaffe passade årstiden lite bättre. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins