Instagram
torsdag 26 maj 2016

Shoppingfläng på sopstationen

Igår var en riktigt flängig dag. Vi startade på jobbet, därefter sopstationen (ett ställe i Malmö där man kan handla massor med second hand möbler och kläder och pinaler, älskar det stället!) för att kika lite på möbler. Vi behövde något att kunna ställa en tv på eller i, och på blocket hade vi inte hittat så mycket vi föll för. 
Men på sopstationen hittade vi denna byrån som kom med en tillhörande spegel.
 Den var inte den billigaste på stället, kostade 800 kr och för att vara sopstationen var det ganska mycket pengar. Men den är rejäl och väldigt fin och spegeln var ju en bonus. 
och det vore trevligt om någon av er läsare kan något om stämplar och sånt, då denna stämpel står på baksidan av byrån och vi har ju absolut ingen koll på vad detta betyder.
Kan ju vara väldigt spännande att veta lite historia bakom möblerna man har i sitt hem! 

I alla fall så fortsatte vi flänga lite mer sen. Först till stugan för att lämna grejer, där jag passade på att ta sönder handtaget till dörren till uterummet, som tur är gick den att laga rätt snabbt då vi behövde återvända till jobbet för kvällsmöte... Så ja. Back to work i ett par timmar för att lära oss om små barn med blindhet i förskolan. Sen hade det ju varit ganska skönt att åka hem och slänga sig i soffan, men nä. 
Vi hade inte hunnit vattna i stugan. Och där får man bara vattna varannan dag. 
Så back to stugan! Vattna lite, ta en kall öl (den hjälpte efter flängandet!) och testa att möblera lite med den nya möbeln. 

Men nä, sen var det bara att åka hem. 
Fast skejtaren fortsatte, och flängde bort till skejtparken en stund. 
För min del var det soffläge som gällde. Det kändes som det ända rätta. 

Men som sagt, har ni koll på stämplar? Eller har en faster eller morfars kompis som kan det där med gamla grejer? Skulle vara evigt tacksam för assistans! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins