Instagram
söndag 8 maj 2016

Nu slutar vi hålla hemlisar och avslöjar den stora sanningen! (Trumvirvel...)

Okej så nu är det dags att avslöja vad vi hållt på med i dessa dagar. Det är nämligen så att vi i onsdags fick nycklarna. 
Nycklarna till vår nya (fast gamla) kolonistuga! 
Jag sitter alltså nu, klockan halv nio på morgonen och skriver ett blogginlägg från min trädgård. Med kaffet bredvid mig och lyssnar på fågelkvitter och njuter till fullo av den ökade livskvalitén som detta innebär. 
och nu kan man ju undra varför vi håller en sån sak hemlig? Jo, jag förstår att det låter lite knäppt att inte berätta för hela världen direkt, men det handlar om att vi ville vara lite sneaky. Det är nämligen av samma anledning som jag skriver ett inlägg så tidigt på morgonen men inte släpper det till er för att läsa förrän mitt på dagen. 
Skejtarens föräldrar har också stuga i samma område, runt femhundra meter bort. och de har inte en aning om att vi ens varit spekulanter på stuga. De vet inte att deras son numera är deras indirekta granne och det kommer bli så roligt när det avslöjas för dem. 
Så idag är de bjudna på middag hem till oss, vilket de tror är i lägenheten. Istället ska vi grilla i stugan. 
Så hemlighållandet har bara varit av just den anledningen, att kunna se minerna på Skejtarens föräldrars ansikten. 
 Så efter idag vid tretiden är hemlighetsmakeriet äntligen över. 
och så kan jag berätta mer om vad vi gjort dessa soliga dagar. och vad som komma skall, för jösses vilket projekt vi har tagit på oss! 

1 kommentar:

  1. Vilken dröm! Grattis till en avundsvärd toppeninvestering! :) Jag hoppas få läsa mycket om era projekt där framöver.

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins