Instagram
måndag 23 maj 2016

En fredag som aldrig förr

Det är lite svårt när man far fram och tillbaka mellan de två hemmen att komma ihåg att ha med dator och kamera på samma gång. Så det har varit lite svårt att samla bilderna från helgen på ett ställe när datorn är där inte jag är, om ni hänger med. Det är ungefär så vimsig som jag är hela tiden då mina stugnycklar hamnat i Ystad hos Emma efter fredagens bravader.. 
Så ja, tacksam för extranycklar. och att de är någonstans och inte på ett restauranggolv.. Men ja. 
Men trots nyckelslarv så hade vi en fantastiskt rolig fredag, och mina bilder från hela kalaset är väldigt sporadiska, inte alla fångades på bild (typ som jag själv..) men det bästa är att ni kikar hos de andra bloggarna också så får ni en helhetsbild av situationen. 
Det hela började på Eatery Social på Malmö Live, där kannvis med margaritas köptes in (och jösses vad gott det är, var längesen jag drack dem!). 
 Samt en massa plockmat, sådant som äts med händerna och jag älskar att vara på restaurang och slippa bestick. 

 Det var bara dessa skönheter jag lyckades fånga på bild. Lena, Angela (Fru Sederblad), Mathilda och Saba. Och då saknar vi alltså Helle, Frida, Nelly och Emma i bild. Men som sagt, klicka på länkarna och kika på vad de fotat för de var lite bättre än mig på det där med att blogga denna gången. Jag var nog lite upptagen med att dricka margaritas och vika mig lite dubbel av skratt när samtalen handlade om allt ifrån fetischer, tidiga bravader, livsviktiga fraser på franska och till och med ett par omgångar med leken 'jag har aldrig'. 
 Vi tog oss sen vidare till Savoy, där vi möttes av jättetrevlig personal som fortsatte vara serviceminded trots att samtalet (eller förslagen) involverade att servitören skulle lägga sig på bordet och servera oss sushi. Dock oklart om det var servitörens förslag.. Det började bli lite suddigt där framåt kvällen i alla fall. 
Det som känns fantastiskt är i alla fall dessa vänner jag har, och dessa jag fått. 
Att man träffar så många som känns som de är på samma nivå och man kan prata och klicka hur länge som helst. 
Det är helt underbart. 

1 kommentar:

  1. tack för en underbar kväll! <3 så himla fint att ses! rådda nu upp vinkväll i stugan ögonaböj!!

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins