Instagram
söndag 21 september 2014

Nu kör vi compact living

Egentligen ska jag flytta först nästa vecka, men skejtaren och jag passade på idag att påbörja flytten lite tidigare. Det känns betydligt lättare att flytta lite i taget, och framför allt att kunna packa upp lite i taget nu när man ska bo i en etta. 
 Ja minsann, nu ska vi två bo i en etta. Här ska alla mina grejer och kläder få plats.. Det är en utmaning ska ni veta...
 Som det ser ut nu är det stök precis överallt. Kläder, skafferivaror, täcken och kuddar i ikeakassar över hela golvet. Köket är belamrat med köksgrejer jag absolut inte kan leva utan och alla kokböcker jag lyckats samla på mig genom åren.. Det är ju något visst med kokböcker! Jag älskar dem! Trodde inte man kunde ha för många förrän jag flyttade till en etta... Så småningom kommer det upp några hyllor till dem.. tills dess får det vara lite stök överallt. 
 Men ni ska veta att jag multitaskar som en ninja. 
Jag tvättar, diskar, bloggar, ser på kardashians och dricker vin samtidigt. Allt medan jag sitter i sängen och vilar ryggen. 

1 kommentar:

  1. Förstår att det är en utmaning att få rum i en etta! Oftast är det ju förvaringen som är svårast. Men jag förmodar att det inte är så lång tid, kram Suss

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins