Instagram
tisdag 7 maj 2019

Uterummets nuvarande status

Jag kikar in med några soliga bilder ifrån stugan, och vårt nya matbord! Det är ett ikeabord som vi fyndat via Facebook för en femhundralapp. Det andra bordet, ett massivt träbord som också var väldigt fint, ville vi byta ut eftersom det var så stort och klumpigt. Sen råkade vi förvisso köpa ett bord som är exakt lika stort (med möjlighet att bli större med iläggsskivor) eftersom ingen av oss mätte någonting alls, men det gör inget. Vi kan behålla detta stora bordet ett tag så ser vi hur det funkar. Det är lite nättare i alla fall så det ger intrycket av att vara mindre haha. 

En annan möbel som är ny här ute är skänken som jag nyligen gjort i ordning. Den var tidigare i mörkt trä, men numera påfågelblå med mässingshandtag. 


Vi har även fått upp gardiner här, bara tunna vita. Det blev lite ohållbart att sitta där och äta när solen står på, så det behövdes lite skydd. Sen ger de ett ganska skirt och mysigt intryck. 

Så det händer lite grejer här ute! Nästa steg jag är sugen på att fixa är lite detaljer som ska spraymålas, och några dekorationer som ska renoveras så de passar in. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins