Instagram
tisdag 19 juni 2018

Min första sheet mask

Jag är nog lite sen att hoppa på det här tåget, men jag är rent ut sagt usel på hudvård. Jag har liksom alltid haft så svårt att bry mig, det är en ansträngning att ens ta bort sminket och tvätta huden på kvällen... Men jag har velat bättra mig och faktiskt ta hand om den här huden, som är trettio plus och har utsatts för en hel del sol i sina dagar (helt i onödan, jag blir ju ändå inte särskilt brun..) så den kan behöva lite kärlek. 
Häromveckan köpte jag lite grejer på eleven.se och då fick jag med mig några sånna ansiktsmasker, som då är som en ansiktsformad tunn tygbit som är dränkt i någon slags kräm eller medel. 
Även om man ser lite knäpp ut så var det faktiskt väldigt bekvämt, den kylde huden lite och jag kan tänka mig att det är riktigt skönt när det varit en varm sommardag (vi får se om vi får se fler av dem nu i sommar...). Den stora fördelen som jag ser det var att man inte ska tvätta bort något när man är färdig utan det är bara att ta av masken och låta resterna av krämen sjunka in i huden vilket innebär att det känns som den fortsätter verka länge efteråt. 

 Jag började med den längst till höger, med någon slags syra. Är rätt sugen på att göra de nästa ganska snart efter nu, kanske en varje kväll för att verkligen fuktbomba min lite bortglömda hy. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins