Instagram
onsdag 3 juni 2020

Jag lever med ljusgröna fingrar

 Hej vänner! Hoppas det fortfarande är någon som tittar in här haha, jag vet att jag varit otroligt frånvarande på sistone. Mina tankar har väl gått kring om bloggen alls ska finnas kvar med tanke på att den feedback jag numera får här är så pass liten jämfört med den jag får på mina andra plattformar, som dessutom går mycket fortare att uppdatera. 

Men om jag kommit fram till något vettigt..? Nä. 
Jag vet inte än. Men jag saknade skrivandet så nu är jag här igen. Vi får se vad det blir av det helt enkelt. 

Något som hänt mig den senaste tiden är att jag har fått lite dille på växterna i mitt hem. Alla planteras om, jag och Alvar har sått paprika och honungsmelon som just nu växer så det knakar, och jag har med mig en sax överallt ifall jag skulle stöta på en cool buske som jag vill ta en stickling på. 
Jag är säker på att detta intresse kommer tagga ner om ett par veckor, men just nu mår mina plantor så jäkla bra ska ni veta. 


Och bästa grejen när man måste plantera om en massa grejer och saknar krukor; Myrorna! (Eller en annan second hand butik). Jag köpte en hel drös med krurkor för 20 kr stycket. De som hade ful färg (men ofta cool struktur) sprayades vita. 
Kolla alltid second hand först! Det är så ekonomiskt att man vill tuppa av en smula. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins