Instagram
torsdag 16 juni 2016

En tisdag med kvinnor lena som sälar

Fasen så fort dagarna går nu, jag hinner inte med riktigt. Faktiskt så känns det helt okej eftersom det innebär att semestern snart är ett faktum, det gäller ju bara ett par veckors arbete till sen är det fyra veckors frihet som väntar. 
Så jäkla skönt! 
Lite semesterförberedelser var jag med om i tisdags. Ni kan säkert ha läst det hos någon av de andra, som Emma, Frida, eller värdinnan Mathilda. Där kan ni också se fler bilder än jag lyckades knäppa, jag skyller på nerver och bubbel jag.. har ju bara en gång vaxat bikinilinjen förut och det var många år sedan på en hudvårdsskola så att det var någon elev som drog bort håret och nja, jag fastnade väl inte helt för den idén då.. 
Nu var det dock helt annat. Mathildas jättefina hem var fullt med glada och nervösa kvinnor, bubbel, räkor och annan god mat. En efter en fick vi gå in i sovrummet och stänga dörrarna om oss och bli lite eh.. oblyga om man säger så. 

Hon som utförde detta stordåd var Rebecca som använder sockervax och har en skön personlighet så det kändes inte så jobbigt alls att strippa inför henne. Jag måste också säga att hon verkligen var en kämpe som jobbade på så många kvinnor och inte särskilt ergonomiskt stod hon halvböjd över en säng hela kvällen, för ja.. med så många kvinnor att beta av så tog det rätt lång tid. 

Men ja, detta upplägget kan ju rekommenderas om man inte är så van vaxare. Mycket bra sällskap, skratt och lite grupptryck gör susen ska ni veta :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins