Instagram
söndag 10 maj 2015

Ett casual jubileumsfirande

Igår firade vi, skejtaren och jag. Hela två år tillsammans. 
Tiden går rätt fort när man har roligt :)
Vi valde att ha en ganska lugn och inte så dyr dag av firande, så medan skejtaren var iväg och skejtade på förmiddagen, som han alltid gör på lördag morgnar, passade jag på att storstäda en lägenhet som var i desperat behov av lite kärlek. Det var verkligen totalt kaos, hela soffan fylld med kläder, plotter på varenda yta och damm typ överallt. Jag som städar bäst när jag är ensam kände att det var som terapi att få bort allt, precis allt och få rena, dammfria ytor igen. 
Så är det ju ganska trevligt ur skejtarens synpunkt också, att lämna en lägenhet i kaos och att komma hem till ett färdigstädat hem :)

Faktiskt så spenderade vi större delen av dagen med att strosa runt i butiker och prata om hur vi vill ha det nu när vi flyttar (om 20 dagar!!). Det är så mysigt nu att titta på badkar, dushar, kakel, balkongmöbler och helt enkelt försöka få en gemensam bild av hemmet som snart blir vårt. 

Sen åkte vi hem och drack bubbel!
 Detta kan jag rekommendera, ett supergott rosébubbel som skejtaren köpte. Tror det kostar runt hundralappen, så det var väldigt prisvärt.
och då dagen hade varit väldigt chill så valde vi att köra vidare på det temat och testa restaurangen Casual som ligger på promenadavstånd från ettan. Supergoda hamburgare, goda pommes, god öl, skön stämning och helt enkelt inga krumelurer eller konstigheter. Så stick dit om ni är sugna på hamburgare. 

Efteråt promenerade vi förbi folkets park och hörde att något band spelade. Vi gick för att lyssna och det var ett band som hette Faela som spelade musik som gjorde att jag enkelt inte kunde stå still. Vi såg bara precis slutet av deras spelning, men tänk er latinamerikansk, fartfylld musik med bland annat trombon och dragspel. Eller så klickar ni HÄR och lyssnar själva :)

Nu fortsätter vi med söndag istället. 
Då är det tvätta, packa och träna som står på schemat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins