Instagram
onsdag 14 februari 2018

Alla hjärtans dag

Hur har ni det denna hjärtliga dag? Vi har varit ute på en rätt lång promenad i solskenet och handlat lite gott så att denna onsdag blir lite lite festligare än vilken onsdag som helst. Jag vet många som gnäller över denna dagen, att det bara är ett kommersiellt jippo, men jag håller inte med. Ellet nja, alla högtider blir ju kommersiella jippon, men dels så tycker jag nog inte att det är fel då jag inte ser det konstiga med att handeln försöker tjäna pengar, det känns liksom som en naturlig del av den branschen.. 
Sen ser jag inget fel i en dag som handlar om att visa lite extra kärlek. Visst att man "ska" göra det alla årets dagar, men faktiskt så är det inte dumt att bli påmind. Jag pratar från erfarenhet från en vardag med en miniman som tar den mesta uppmärksamhet och som sen är ett hett samtalsämne även när han sover. 

Men även minimannen får lite extra kärlek idag. Då han redan får rätt mycket kärlek så består allt "extra" av mat :) 
Just på dessa bilderna är det gröt han får, men idag har han även fått hemmalagat i form av morot och potatis (alltså det här med att laga mat till en bebis är ju plättlätt och så billigt!). 

Nu ska jag njuta av mitt bubbel och förbereda en superenkel trerätters, hur den blev kan jag visa imorgon. 

Ta hand om varandra ikväll, kramas extra hårt på någon fin eller skicka något extra hjärta i ett sms till någon lite längre bort. och kom ihåg att all kärlek är fin kärlek. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins