Instagram
tisdag 16 oktober 2018

Stillsam produktivitet

Jag är inte på jobbet idag, jag var inte där igår och jag går nog inte dit imorgon. Mycket för att jag tror att det är uppskattat att jag inte hostar folk i ansiktet och smittar dem med dessa odrägliga baciller. 

Så istället hänger jag hemma. och det är rätt trevligt att det finns saker man kan göra så man känner sig produktiv även om man inte behöver vara uppe och flänga en massa (då flängandet gör mig mycket hostig och trött). 
Bland annat har jag gjort en fotobok, och är på gång att göra en fotobok till. Den första var bilder på Alvars första år, månad för månad, och så bilderna från när han åt sin födelsedagstårta (smash the cake bilder). Nästa bok är graviditeten och hela den resan.. Det är både roligt och ganska omfattande så efter denna har jag antingen fått nog eller så har jag fått blodad tand.. blir det en till så får det bli en annan bok om Alvars första år, men med mer fortlöpande bilder (ni får se resultaten sen helt enkelt) och mer text. 
och sen en med resan till Teneriffa som vi gjorde i julas.. det får nog bli några till ja.. 
Jag har dessutom redigerat en vlogg, tömt datorn på en massa saker som tog plats (för att lyckas göra klart vloggen..), kollat youtube, spelat mobilspel och tagit på mig byxor. 
Så jag har minsann varit mer produktiv än många andra dagar, trots hosta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins