Instagram
tisdag 26 juni 2018

Smulbär och vita gubbar

Vår bärsäsong är igång! 
Jag går ut varje dag och plockar i buskarna, ömsom äter, ömsom sparar. 
Det vi har mest av just nu är detta: 
 Hallon börjar det komma massor, sen även smulbär (korsning mellan jordgubbe och smultron har jag för mig, vilket passar mig super då jag inte gillar smultron..), och så vita jordgubbar. 
Sen har vi ett träd fullt med körsbär också, mer än vad jag hinner äta eftersom Skejtaren inte tål dem (förutom om de tillagas). Har ni några bra idéer på vad man gör med körsbär så kommentera gärna!


1 kommentar:

  1. Körsbärspaj! Och saft! För att bli en paj krävs ju lite arbete med att avlägsna kärnorna, men det är så värt det. Och de går ju finfint att förvara i frysen så man kan göra paj i vinter också :)

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins