Instagram
söndag 30 juli 2017

Väntbubblan och semester mellan regndroppar

Det känns lite som att vi kommit in i en slags bubbla av väntan nu, väntan på att någonting ska hända och att den där filuren som bor i mig ska välja att titta ut. I väntans tider försöker vi samtidigt ha så mycket semester vi kan. 
Igår kunde vi sitta ute och äta god sallad. Skejtaren fixade quinoasallad åt oss, tanken var nog att jag skulle hjälpa till men preggot blev trött och fick halsbränna och det blev inte så mycket med det.. jag är väldigt lycklig över att jag har någon som tar hand om mig vid de tillfällena. Jag är inte riktigt van vid det där med att kroppen inte gör som jag vill, så det (och säkert en del hormoner) kan tära en del på humöret.
Jag vet inte om detta var innan regn, eller efter regn.. förmodligen både och.. Det är nog så vi kan sammanfatta dessa semesterveckor.. med väder som antingen är strålande eller regnande, gärna omväxlande flera gånger per dag. Det är så pass att det i alla fall inte är lönt för mig att ha något direkt smink då jag svettas ut allt igen så fort det blir lite kvavt i luften (vilket då är flera gånger per dag..). 
 Det var en lugn lördag i trädgården det. Idag var vi på lite utfyllt i Sövde, gick på loppis, köpte must och hälsade på i en stuga som Skejtarens moster och hennes man äger, där han brukade hänga som liten. 

Efter utflykten följde en tupplur för oss båda haha, vi är nästan lika sömniga nuförtiden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins