Instagram
fredag 21 juli 2017

En tapetserad garderob

Såhär satt jag idag. I alla fall i en liten stund. På golvet, med verktyg och tapeter runt omkring mig. Det var dags att trolla bort de fula träfärgade panelerna på garderobsdörrarna och ersätta det med något lite ljusare och mjukare. 
Vi kunde ju dock konstatera efter att jag var klar med den första delen att det inte alls gick för sig att vara höggravid i nionde månaden, ha foglossning from hell, arga hormoner i kroppen och samtidigt sitta på golvet. 
Det gjorde ju jäkligt ont.. så dörrarna plockades ned och resten tapetserades sittandes på soffan eller en stol, betydligt mer ergonomiskt för denna tunga kropp. 

Resultatet: 
 Visst är den söt? En väldigt mycket ljusare tillvaro i Bebis rum blev det i alla fall, och lite mysigare med de fina djuren. Tapeten hittade vi på Rusta, kostade nog 150 kr rullen och det gick ju inte åt en rulle, där är en hel del tapet kvar att hitta på något annat pyssel med :) 

Idag kom vi i alla fall ett steg närmre ett färdigt barnrum vilket är lite spännande. Det är roligt att se hur detta växer fram, precis som Bebis gör. 

Nu är det vila som står på schemat då morgondagen blir fullspäckad. Då ska skejtaren och jag fota bröllop! 
Är så peppad på det. 

1 kommentar:

  1. alltså ! så jävla snyggt !!!!! Lyckliga bebis som har så händiga föräldrar :)

    SvaraRadera

mitten

Senaste pins