Instagram
söndag 4 december 2016

The Kaos is back

Renoveringsmässigt har det varit ganska lugnt på kaosfronten på sistone, så nu har vi fått ordning på det torpet, alltså stugan och verkligen börjat riva. Två väggar har rivits och ett kök har hamnat på tippen. Eller ett så kallat kök.. det var ju mest en kokvrå vi hade.. 
 Men nu kan vi börja känna av rymden i utrymmet som vi har att jobba med. Ju mer bråte vi kastar ut genom fönstret desto fler detaljer och idéer växer fram i min hjärna. Bilden av det blivande köket klarnar, men det är ganska skönt och flummigt såhär att det inte alls är särskilt planerat. 
Vi kör på känsla helt enkelt, vilket känns helrätt i en stuga där allt i stort sett är hemmabygge ändå. 
Om det mot förmodan skulle vara någon kunnig som tycker våra rör ser lite farliga ut så kan ni vara lugna. Vattnet är avstängt i några månader framöver, så vi hinner få ordning på all vvs innan dess :)
Så nu är det vidöppet och fruktansvärt dammigt. Men det allra mesta som skulle rivas är nu klart, så har vi bara lite finlir kvar och så måste vi börja bygga nya väggar. 
Sen börjar det nog likna ett riktigt rum istället för en stökig byggarbetsplats. Det känns väldigt bra att vi fick så mycket gjort i helgen, förhoppningsvis kan vi jobba på lika bra under fler helger, så kan vi ha ett ordentligt kök på nolltid :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins