Instagram
lördag 3 december 2016

En dag med halsont och köksrivning

Denna morgon vaknar jag med lite hopp om en bättre hälsa, har haft ont i halsen och hostat i några dagar men just idag har jag efter måååånga timmars sömn lyckats vakna utan att ha ont, snarare bara lite obekväm i halsen. Men det utvecklas i alla fall, och det brukar båda gott. 
Tanken med dagen är nämligen att riva köket i stugan! och det är bra om man orkar med sig själv när det är sånt som ska göras. Jag har inte ens varit i stugan på ett tag, Skejtaren sticker dit lite då och då och kollar läget (tyvärr ganska vanligt med inbrott på dessa områden nu när stugorna är obebodda) och han har nog rekat lite för denna dagen. 
En dag vi både skjutit upp och längtat efter. 
Vi har ju haft en del annat att göra, och det har väl varit lite så att vi börjar renovera när vi känner för det helt enkelt, ingen stress och ingen press. Vi har ju hela vintern på oss i stort sett och vi slipper bo där under tiden. 

Så vi startar denna dagen lugnt, med kaffe (i en vanlig mugg med snabbkaffe i, inte fancy tomtekaffe som på bilden 😊), nyhetsmorgon och pepp för att få ta på mig snickarbyxorna igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins