Instagram
måndag 14 november 2016

Lördagen började med Elize och slutade med Kent

Det har varit mycket i almanackan på sistone, eller rättare sagt så kändes det som att det var jättemycket just denna helgen. Först började vi lördagen med ett dop. Det var en liten Elize som fick sitt namn, och ett dopkalas där vi fick möjlighet att prata lite med gamla vänner som man kanske inte längre hinner träffa så ofta. 
 Efter dop, kalas, tårta, macroons, kaffe och allehanda bebisgos så åkte vi hem igen och pausade lite. Kvällen var ju nämligen vigd åt Kent! Även om jag var bjuden på både trettioårsfest och fyrtioårsfest just denna kvällen så fick Kent gå före, biljetterna köptes ju trots allt i mars. 
och det är ju Kent. 
och ja, det var magiskt. Ni kanske har sett mina instagram stories, och då kan jag inte annat än be om ursäkt för skrålandet i bakgrunden för vi var inte helt medvetna om hur högt vi sjöng med. Men det gick inte att hejda sig emellanåt, när låtarna transporterade tillbaka en till tonåren. 
Det allra bästa för mig var när de spelade Sverige. 
Jag älskar den låten.
Och jag är så glad att jag fick se en av de sista konserter med dem någonsin. 
och jag är sååå nöjd med att vi hade sittplatser. Denna islänning vill inte stå mitt i publikhavet med ryggont och trängsel tack. Fick nog av detBeyoncekonserten och från och med nu så är det sittplats som gäller när det ska konsertas framöver 
(Det var kanske konsekvensen av att vara trettio plus?).
SparaSparaSparaSpara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins