Instagram
onsdag 12 oktober 2016

Gratis är ju gott, och fint

Jag har ett litet dilemma känner jag. Min inspiration och produktivitet att fixa hemma är som allra störst på morgonen, när jag sitter med mitt kaffe och slösurfar lite idéer på pinterest medan jag lite halvt lyssnar på nyhetsmorgon. 
Men då har jag ju inte direkt tid att fixa något. Det hade ju varit fantastiskt om man hade haft samma energi efter en arbetsdag.. 
Jag har ett sovrum som ska dekoreras, väldigt mycket tvätt som ska undan och lite allmänt pyssel som jag vill fixa för att få lite mysig höstkänsla här hemma. 
Men efter jobbet är det ganska skönt att sätta sig ner en stund, och en stund blir ofta tills det är dags att fixa något att äta och sen är det ju kört. 
Får kanske ägna helgen åt det där kreativa istället. 
Då kanske jag kan leka lite med nya tavlor, för jag hittade en hel drös fina tavlor HÄR, helt gratis att skriva ut. Och letar ni vidare på pinterest kan ni säkerligen hitta betydligt fler (leta efter typ free printables for home eller liknande).
Har ni ingen bra skrivare kan jag rekommendera att ni skickar bilden till Crimson, det är ett tryckeri jag använt tidigare med gott resultat och bra pris. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins