Instagram
onsdag 5 oktober 2016

Kokos i morgonkaffet?

Jag har ju nämnt innan att jag haft en del problem med stress den senaste tiden, och som en reaktion på detta har jag börjat tänka mer och mer på min hälsa. Den senaste tiden har det blivit en hel del snabbmat och sådant som inte är så väldigt nyttigt, och även om jag starkt tror på att ha en balans i det där, så har nog vågskålen tippat lite väl mycket åt det onyttiga hållet i ett tag. Så jag har frossat lite i youtube videos från hälsosamma människor och blivit lite inspirerad till att det nig inte behöver vara så svårt. 

En sak som jag läst mycket om är kokosolja, att det är väldigt bra för kroppen och att många till och med har det i kaffet. Det är nog mest de som kör LCHF som gör det, och då har de också smör i kaffet (vilket sägs ska vara gott men riktigt så långt har jag inte vågat mig ännu..). 
Men ja, varför inte liksom. Den är krämig och luktar gott, så varför inte i kaffet liksom. 
 och jovisst, det smakade rätt bra, inga konstigheter liksom. En liten kokossmak på kaffet helt enkelt och det blev lite lenare att dricka. Dessutom kändes det som att läpparna blev smorda samtidigt.. Många skrev att man skulle mixa oljan i kaffet för att det skulle bli mer som en cappucino, så det får jag nog testa nästa gång. Dessutom var det en del som skrev att man även skulle blanda ner ett rått ägg innan man mixade det hela och ja, det låter både intressant och lite läskigt.. men nog väl värt ett försök.. Speciellt när jag är som jag är och helst inte äter frukost på morgonen så lär det ju vara ett bra vis att få i sig kalorier på morgonen så jag blir mätt ändå. 

Har ni testat det där med fettkaffe någon gång? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins