Instagram
lördag 11 juni 2016

Detta vilda stugliv

Det är inte så vilt som ni kanske kan ana. Igår åkte vi åter igen till stugan för att hänga över helgen. Vi fick fint besök och grillade lite mat och samtalade med vänner medan en fiskmås nästan fick tag på en kilostor flintastek direkt från grillen. Drack goda röda viner och provåt grillad vattenmelon (smakar som varm vattenmelon mest..). 
Sen när mörkret hade lagt sig och gästerna åkt hem satt vi skavföttes i soffan, drack upp vinet och pratade om planerna för huset och livet. 
och denna dagen startade lugnt med kaffe i solen och med att jag fönstershoppade kläder på nätet. Nog en del som kommer shoppas men nog inte allt som klickas ned i diverse önskelistor på hemsidorna.. 

Till frukost blev det rester av gårdagens melonsallad (som då innehöll fetaost också, men den fanns inte ett spår av kvar) med lite chevreost och jordgubbar till. Hur gott som helst. 
Och en Mikeller, förmodligen den godaste alkoholfria ölen jag smakat. Finns på systemet. 
På bordet i uterummet står buketten som jag klippte ihop igår, med skatter ifrån trädgården. 
Först igår upptäckte jag att vi hade blåklint. 

Men ja. Dagen idag har jag varvat mellan att hänga upp gardinstänger, ligga på en solstol och läsa en bok som jag eventuellt läst tidigare men kanske inte, lyssnat på Eva Cassidy och rensat lite ogräs. 
Väldigt chill med andra ord. 
Inte så värst vilt alls detta stugliv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins