Instagram
fredag 1 april 2016

Ikea art event - ett inlägg med sponsrad video

Det jag helst av allt pryder mina väggar med där hemma är personligt, sådant som väcker känslor och minnen. Helst av allt foton, då jag tycker att foton har möjlighet att fånga så mycket på en enda bild. Just nu ligger det dessutom ett hav av tavlor på mitt vardagsrumsgolv i väntan på att komma upp på väggen i en snygg konstellation över soffan. Jag älskar tavelväggar! Speciellt när det känns som de väcker tankar och intresse. 
När jag då fick nys om vad som händer på Ikea i slutet av april blev jag helt pepp, jag måste till Ikea precis då, den 22 april.  
För nu gäller det fotokonst, och Ikea ska förvandlas till ett fotokonstgalleri och kommer sälja affischer skapade av etablerade fotokonstnärer för väldigt bra priser. 
Alltså nittionio kronor styck. 

Det fanns några riktigt snygga bilder att välja mellan. Jag fastnade lite för en kvinna som skejtar med en prickig kjol som blåser upp över huvudet på henne, känns lite tilltalande när man har en sambo som skejtar flera gånger i veckan. 


Det som känns lite extra bra är att de säljs i begränsad upplaga. För även om det billiga priset är toppen och konsten är vacker vill man ju kanske ha det lite unikt. Och min erfarenhet av Ikeas speciella kollektioner som de kommer ut med är ju att de tar slut på nolltid, så det gäller nog att ta sig till närmsta varuhus och roffa åt sig det man vill ha. 
Så det är dagens tips att anteckna i almanackan. 
Ikea. 22 april. Fotokonst. 

Be there, och shoppa loss till snygga tavelväggar. 

Sponsrat inlägg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins