Instagram
söndag 27 mars 2016

Lite vårfint i soffan

Med sommartiden kom regnet verkar det som, men det gör ingenting. Vi är ju ändå lediga, och solen har skinit väldigt mycket denna ledighet så jag är helnöjd. Dessutom har vi shoppat lite inredning också vilket känns som att det var lite för längesen. Vi drog bort till Center syd och där på Hm har de Home kollektionen på plats, och då är det omöjligt att komma därifrån tomhänt.. i alla fall om man är jag. 
Jag har varit lite sugen på nya kuddar i soffan i ett tag, och nu hittade jag två stycken som nog får bli startskottet för att byta ut alla andra också. Fick lite blodad tand nämligen när jag väl kom hem och fick se dem på plats. 

 En fin med guldpalmer, känns lite kitchig men det gillar jag. Lite lagom kitch är bra, och allt som påminner om hav och strand är ännu bättre. Sen vet jag att det är väldigt skrynklig, men det orkar jag inte lösa just nu..
 Sen blev det en lite mer monokrom mönstrad avlång kudde med tassels! Jättesöt verkligen och det var det första jag såg när jag kom in i butiken. 
 Så det är vad jag gör för att liva upp denna regniga söndag. Lite shopping och soffpiffande helt enkelt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

mitten

Senaste pins